Menu

Onze accessoires shop

Naast de Suzuki V-Strom en kleding, zijn er accessoires om uw V-strom meer eigen te maken, sloten om uw V-Strom veilig te parkeren, Motorhoezen om een V-Strom die buiten slaapt toch droog te zetten. Onderhoudsmiddelen zoals olie en poetsmiddelen ook te vinden bij ons in de winkel. Wij adviseren U graag over accessoires en zullen deze dan natuurlijk leveren voor de juiste prijs!Sport uitlaten

Een motor klinkt over het algemeen zo… standaard. Daar kunnen wij wat aan doen! Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende uitlaatmerken, allemaal met ieder zijn eigen sound en looks. Welke het best bij uw Suzuki V-Strom past, bijvoorbeeld een uitlaat die de V-Strom een diepe donkere sound geeft, hangt af van wat u zelf mooi vindt. Van Akrapovic, Arrow, Leovince tot Scorpion. Wij informeren en adviseren u graag over wat er past op de V-Strom en wat er te koop is voor uw V-strom. Ook kunnen wij deze leveren en monteren door één van onze vakbekwame monteursNavigatie en Support

Lekker een dagje toeren met de Suzuki V-Strom, of een mooie reis door de Eifel met de V-Strom maken!  Maar welke route moeten we nemen? En hoe moeten we rijden? Dat kan opgelost worden met een TomTom motornavigatie, daarin kunnen routes vooraf gezet worden. Maar kan ook ter plekke ingesteld worden, door de Kronkelroute optie. Deze optie is zo door ontwikkeld door TomTom dat een route inplannen van tevoren bijna niet meer nodig is! Het heldere 4,3 inch touchscreen is horizontaal en verticaal te gebruiken! Voor meer informatie en support hebben wij een gespecialiseerde medewerker die u graag informeert, adviseert en helpt met uw navigatie!


V-Strom naar eigen smaak!


Vanuit Suzuki zelf worden al een hoop accessoires pakketten aangeboden voor de V-Strom, natuurlijk monteren wij deze ook.  Maar Ook Universele merken zoals Barracuda, Givi, SW-Motech, Herpco en Becker leveren wij voor uw Suzuki V-strom en monteren wij! Dus kom gerust een keer op de koffie voor informatie en advies van onze gespecialiseerde adviseur op het gebied van accessoires en maak uw V-Strom net de beetje extra uniek!

Bagage mee nemen?

Op de Suzuki V-Strom is er standaard over het algemeen niet veel bagage ruimte. Maar als we op reis gaan met de V-strom of woon- werkverkeer rijden, dan moeten we toch wat mee kunnen nemen. Nu zijn er voor dit probleem zat oplossingen! De simpelste is een rugtas of tanktas die waterdicht zijn. Mocht u nou langere afstanden gaan rijden, wat goed te doen is met de Suzuki V-Strom, of meer ruimte nodig hebben, zijn er natuurlijk ook zij- en topkoffers. Deze koffers zijn er in verschillende soorten en maten, dus voor iedere V-Stromrijder wat wils. In het V-Strom Center staan diversen systemen zowel Universeel, als systemen die speciaal ontwikkeld zijn voor de Suzuki V-Strom, zodat u kan zien en voelen wat het inhoud en hoe het werkt. Al deze mogelijkheden zijn bij ons te bestellen en kan u bij ons laten monteren, terwijl U aan een lekker kopje koffie of thee zit!

 Communicatiesystemen

Om met uw passagier, degene met wie u samen aan het rijden bent, of om de aanwijzingen van de navigatie te kunnen horen, zijn er tegenwoordig communicatiesystemen die in de motorhelm gebouwd worden. Communiceren op de next level! hierbij worden de speakers in de helm geplaatst en het besturingsysteem aan de buitenzijde van de helm, dit allemaal zonder loshangende draden. U kan er muziek en radio mee luisteren, bellen, praten met andere V-Stromrijders / motorrijders of met uw passagier.  Natuurlijk kunt u ook horen wat de navigatie zegt. Dit alles kan bestuurd worden met de hand OF met uw eigen stem! Voor meer informatie en advies over welk communicatiesysteem bij u past, staan onze gespecialiseerde medewerkers voor u klaar.

Accessoires overzicht V-Strom 1000

Accessoires overzicht V-Strom 650