Menu

Werkplaats

 

Het V-Strom Center levert elk type V-Strom met alle verschillende accessoires. Onze werkplaats is daarop ingesteld, zowel de inrichting als wat betreft de V-Strom monteurs zijn up to date. Met goed opgeleide en zeer ervaren motormonteurs die regelmatig door de importeurs worden bijgeschoold. En het nieuwste gereedschap op het gebied van onderhoud en reparaties, is onze werkplaats geschikt voor zowel de modernste technieken als de oudste V-Strom. Waardoor u ook met uw V-Strom 1000, 650 of 250 voor service, reparaties en montage van accessoires bij het V-Strom Center aan het juiste adres bent. Bel gerust voor een afspraak, of het juiste advies over uw V-Strom.

 


Halen en terugbrengen.

 Bent u niet in de gelegenheid uw V-Strom te brengen of weer op te halen? Of doet uw V-Strom het niet meer, en weet u niet waarom? Dan is dat geen probleem, wij kunnen uw motor altijd voor u ophalen en wegbrengen. Of het nu om een servicebeurt, een reparatie of een schade gaat. De ervaren chauffeurs van het V-Strom Center komen de motor gewoon bij u thuis, of op uw werk ophalen of terug brengen. Wij hebben het juiste materiaal om uw V-Strom zo goed en veilig mogelijk te vervoeren. In veel gevallen is het halen en brengen zelfs gratis! Ook benieuwd wanneer wij uw V-Strom kunnen komen ophalen? Bel met een van onze medewerkers voor een afspraak, en wij komen uw motor ophalen of terug brengen ook buiten openingstijden.


Wassen en Poetsen

Na een goed motor seizoen met veel kilometers, zit de V-Strom vol met allemaal vliegen, zand en vettigheden. Dan word het toch ook weer eens tijd om de V-Strom te wassen! Zelf niet zo'n poetser? Dan doen wij het graag voor u. Wij zullen er voor zorgen, dat het net lijk of u de V-Strom nieuw uit de showroom heeft opgehaald. Naast het wassen en poesten word de ketting ook gelijk grondig gereinigd en opnieuw goed in het vet gezet, roest plekken worden hard aan gepakt en als we dan toch bezig zijn, worden de banden gelijk op spanning gezet! Dit al vanaf € 79,-


Regelmatige controle

Goed onderhoud is van belang voor het feilloos functioneren van uw motorfiets en komt uw veiligheid ten goede. Regelmatige controle draagt bij aan de levensduur en waardevastheid van uw motor, zelfs of misschien wel juist wanneer u geen echte kilometervreter bent. Rust, roest... Wat MVM betreft hoeft u niet op het onderhoud te bezuinigen, dat doen wij wel voor u met zeer scherpe tarieven en buiten het motorseizoen speciale werkplaats acties.


Accessoires

Wilt u, uw V-Strom meer eigen maken? Of zoekt u nog het juiste navigatie systeem? Kom dan een keer kijken in onze Accessoires shop, ziet u niet wat u zoekt, vraag het dan aan één van onze medewerkers. Deze zijn op de hoogte van de laatste trends en snufjes voor ieder model, dus zij zullen u zo goed mogelijk adviseren en van dienst zijn! Voor meer informatie bekijk ook onze Accessoires pagina of neem contact met ons op.Alarmsystemen

Tegenwoordig hoor en lees je het steeds vaker dat motoren gestolen worden. Wilt u het ook voorkomen of tegen gaan, dat uw V-Strom de volgende ochtend niet meer op zijn parkeerplek staat? Het V-Strom center is een SCM gecertificeerd inbouwstation voor alarmsystemen. wij leveren het juiste merk en model en monteren dit op de juiste wijze, zodat het functioneert wanneer het nodig is! Ook als uw polisvoorwaarden vermelden dat u een alarm dient te monteren op de motor, kunnen wij u adviseren, welk alarm systeem het beste bij u, uw motor en uw verzekering past.

 

 

Werkplaats acties.

Bezuinig nooit op onderhoud, dat doen wij wel voor u. Bij het V-Strom Center wordt uw motor professioneel, vakkundig en volgens de strenge richtlijnen van Suzuki uitgevoerd. Dus goed. Bovendien profiteert u bij het V-Strom Center altijd van een scherp werkplaatstarief, terwijl wij u in de donkere maanden van het jaar altijd een extra voordelige werkplaatsactie bieden. Onze uiterst voordelige setprijzen voor banden zijn populair bij al onze klanten.

   

Schade?

Onze werkplaats is gelukkig vooral actief met het onderhouden van de motoren van onze klanten, maar soms gaat het ook wel eens mis. Dan is het goed te weten dat u in die onverhoopte gevallen altijd een beroep op ons kunt doen. Wij beschikken over de juiste middelen om uw motor vanaf elke bestemming veilig op te halen. Onze vakkundige monteurs zullen dan een zorgvuldige controle uitvoeren en met een schaderapport komen, die u eventueel aan uw verzekering kunt aanbieden. Heeft u liever dat wij contact op nemen met uw verzekeraar? Dat is ook mogelijk, wij kunnen als tussenpersoon optreden. En in overleg met u de afhandeling met de verzekeraar op ons nemen. Wij voeren alle schade herstel voor u uit zoals: Frames richten, uitdeuken, spuiten,  onderdelen vernieuwen, het hele traject is bij ons in vertrouwde handen.