Menu

Alles voor uw Suzuki V-Strom

 

Het Suzuki V-Strom Center in Soesterberg is de nieuwe toonaangevende Suzuki dealer voor de echte V-Strom 650 of V-strom 1000 rijder / fan.

U vindt er bijna alle accessoires en toebehoren om uw Suzuki V-Strom 650 of V-strom 1000 optimaal naar eigen smaak en voorkeur uit te rusten. Zoals bagagesystemen, toerschermen, protectie, navigatie apparatuur, vervangingsdempers, etc. 
Daarnaast kunnen wij de V-Strom 650 en V-strom 1000 modellen aanpassen door het verlagen van het zadel en de vering, het plaatsen van een hoger zadel of een ander stuur, zodat de motor perfect op uw lichaamsbouw wordt afgestemd.

Op deze site ontdekt u wat het Suzuki V-Strom Center voor uw motorhobby kan betekenen, maar we nodigen u hierbij meteen uit om eens vrijblijvend bij ons naar binnen te wandelen om met eigen ogen te zien waar het V-strom Center voor staat.

Het Suzuki V-Strom Center levert zowel de V-strom 1000 als de V-strom 650 in alle beschikbare kleuren uit voorraad. Het V-Strom Center is voor de serieuze belangstellenden natuurlijk ook hét adres voor een overtuigende proefrit, ook voor een model uitgerust met diverse accessoires.

De Griekse Odyssee - Rally voor de all-Road motor! De Griekse Odyssee - Rally voor de all-Road motor!

De Griekse Odyssee - Rally voor de all-Road motor!

Maak je klaar voor een van de beste Adventure Raids van Europa! “De Griekse Odyssee” ,1e editie, een rondreis door Peloponnesos, een...
Suzuki V-Stromnieuws in het najaar Suzuki V-Stromnieuws in het najaar

Suzuki V-Stromnieuws in het najaar

Suzuki begint de tweede helft van het jaar ijzersterk. Zo ook in het adventure segment voor de A2-rijbewijshouders.
V-STROM DRIEDAAGSE V-STROM DRIEDAAGSE

V-STROM DRIEDAAGSE

Voor de vele fans van de populaire V-Strom modellen is er in het weekend van 26, 27 en 28 mei eigenlijk maar één bestemming denkbaar: De...